Onze werkwijze

Bij de uitvoering van projecten richten de Interim Professionals van The Value Company hun aandacht op drie gebieden namelijk: mensen, processen en systemen. De Interim Professional staat in het centrum van deze driehoek en kijkt vanuit daar wat er gebeurt én wat er nodig is binnen de organisatie.

Naast de zichtbare inzet van de Interim Professional binnen jouw organisatie op de werkvloer, zorgt  The Value Company voor een coach “langs de zijlijn” om er zorg voor te dragen dat het project slaagt en naar wens verloopt. De account manager komt graag bij je langs om de voordelen van ons monitoringsysteem uit te leggen.

De wijze waarop wij ons voor je inzetten kenmerkt zich door betrokkenheid en motivatie. Dit doen wij met behulp van onze eigen medewerkers, maar wij putten daarnaast ook uit ons uitgebreide netwerk van zelfstandigen, jonge adviesbureaus en specifieke medewerkers van gevestigde bureaus. Hierdoor ben je verzekerd van de beste en meest gemotiveerde mensen. Twee eigenschappen die een voorwaarde zijn voor succesvolle projecten.

Werving & Selectie

Is jouw organisatie op zoek naar een proactieve recruitment partner? Vind je het belangrijk dat een consultant zich eerst verdiept in de bedrijfscultuur en het gewenste DNA? Houd je van korte lijnen en duidelijke feedback? Dan kijken wij uit naar een succesvolle samenwerking! Door middel van proactief headhunten en een stevig netwerk met kandidaten zijn wij ambitieuze bedrijven in Nederland graag van dienst.

Sourcingspartner

The Value Company is sourcingspartner voor elk vraagstuk op het gebied van interim management, detachering en werving & selectie. Wij werken met professionals op het gebied van Finance, Credit Management, Supply Chain, Sales/Marketing, HR, Quality management, maar ook ‘op maat’ functies  die zijn ontstaan door interne behoeftes binnen een organisatie.

Meer weten over The Value Company?
Lees hier meer over onze kernwaarden.

WELKOM BIJ THE VALUE COMPANY

Scroll down...