INTERIM SALES/MARKETING PROFESSIONAL

Heb je een marketing- en/of salesvraagstuk, dan heeft The Value Company een passend antwoord. Van communicatieadviseurs tot SEO-specialisten en sales managers; allemaal zijn zij in staat om relevante adviezen voor verbetering van de bestaande strategieën aan te dragen en het hele traject uit handen te nemen. Tijdelijk behoefte aan invulling van een functie? Onze professionals zijn ook op uitvoerend niveau inzetbaar.

Sales manager

De interim sales managers van The Value Company richten zich op het opstellen van een verkoopstrategie in lijn met relevante marktanalyses, het aansturen van een verkoopteam en/of het stroomlijnen van de processen. Niet alleen binnen het salesteam, maar ook in samenwerkingen met andere afdelingen zoals marketing, om de verkoop te stroomlijnen en het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Marketing/communicatie professional

Onze marketing/communicatie professionals zijn in staat om een herpositionering van jouw merkstrategie neer te zetten, maar ook om tijdelijke versterking te bieden op piekmomenten op jouw marketing/communicatie afdeling. Wil je een uitgebreide analyse en daaruit volgend advies hoe de online kanalen en de performance daarvan geoptimaliseerd kunnen worden? Hoe bereik je op het juiste moment, de juiste doelgroep, via het juiste kanaal en met de juiste boodschap? De marketing/communicatie professionals van The Value Company denken graag met je mee.

Vacatures bekijken

Klaar om een nieuwe stap in je carrière te zetten?

Opdrachtgevers

Is jouw organisatie op zoek naar een proactieve recruitment partner? 

WELKOM BIJ THE VALUE COMPANY

Scroll down...