INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

Voor al je vragen op het gebied van Finance & Control heeft The Value Company een passend antwoord. De Interim Finance Professionals van The Value Company kiezen een aanpak die effectief is en die past bij jouw organisatie. Ze zijn in staat blijvende oplossingen aan te dragen doordat zij zowel de benodigde kennis als het vermogen deze kennis toe te passen bezitten en desgewenst kunnen borgen binnen de organisatie. 

Planning & Control

De controllers van The Value Company zijn inzetbaar voor financial, business en project control. De nadruk bij onze controllers ligt op E-controlling; dat wil zeggen: een controller die niet alleen goed is in het financiële gedeelte, maar ook snapt wat de software moet doen en deze kan verbeteren indien nodig. Waar mogelijk maken zij gebruik van de applicaties van Business Intelligence (BI) en/of van tools voor Enterprise Performance Management (EPM), om het P&C-proces te optimaliseren.

De interim finance professionals van The Value Company staan in nauw contact met elkaar, waardoor zij leren van elkaar en bovendien bijdragen aan elkaars kennis van de veranderende wet- en regelgevingen.

Financiële & inkoopadministratie

Onze consultants en inkoopmedewerkers, maar ook onze medewerkers debiteuren en crediteuren gaan voorbij hun eigen werkgebied en zijn daardoor in staat blijvende oplossingen aan te dragen.

Vacatures bekijken

Klaar om een nieuwe stap in je carrière te zetten?

Opdrachtgevers

Is jouw organisatie op zoek naar een proactieve recruitment partner? 

WELKOM BIJ THE VALUE COMPANY

Scroll down...