Over ons

The Value Company is in 2004 opgericht door Carlo Hulsman. Inmiddels is The Value Company uitgegroeid tot een verbinder en sourcingspartner op het gebied van detachering, interim managament en werving & selectie. De organisatie bestaat inmiddels uit zo’n 27 medewerkers.

The Value Company is geschoeid op de persoonlijke normen en waarden van oprichter Carlo Hulsman. Deze waarden zijn Ambitie, Integriteit, Sportiviteit, No Nonsense en Fun.

De laatste nieuwtjes

Benieuwd naar wat er speelt binnen ons bedrijf?

    Ambitie

Onze Interim Professionals hebben de drive om zich voortdurend nieuwe kennis eigen te maken en zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te groeien. Dit wordt gestimuleerd door persoonlijke coaching en gefaciliteerd middels een ontwikkelingsprogramma.

    No nonsens

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.
 

  Fun

Het leven is wat je ervan maakt.

  Integriteit

“Goede mensen hebben geen wetten nodig om verantwoordelijk te handelen” (Plato).

  Sportiviteit

We houden van fair play.

Het motto van The Value Company is: “Cedemus Nunquam” wat vanuit het Latijn vertaald, betekent: “Ik geef nooit op”. Dat is precies wat we doen bij The Value Company. We zijn volhardend en stoppen pas met zoeken als wij de klant een oplossing hebben geboden.

Ons team

Het team van The Value Company bestaat uit zo’n 27 medewerkers. Dit zijn accountmanagers, ondersteuners en adviseurs die stuk voor stuk hun vak verstaan, de juiste mentaliteit hebben en passen bij ons DNA.

WELKOM BIJ THE VALUE COMPANY

Scroll down...